Publicat pe Lasă un comentariu

Cum cureti incaltamintea din piele naturala?

Pielea naturala este unul dintre cele mai calitative materiale regasite pe piata. Aceasta este obtinuta prin procesul de tabacire a pieilor animalelor. Acum tot procesul este automatizat si nu mai consuma atat de mult timp ca in cele mai vechi timpuri.

In functie de felul in care urmeaza sa fie utilizata, pielea naturala trece prin diferite transformari. Indiferent de care sunt acestea, exista o serie de reguli cheie pe care ar fi bine sa le respecti atunci cand vine vorba de pielea naturala. In randurile ce urmeaza ne-am propus sa vorbim despre cum cureti incaltamintea din piele naturala. Iata, deci, recomandarile noastre:

Cum cureti eficient pielea naturala?

Cand vine vorba de incaltamintea din piele naturala lucioasa, amesteca putina apa calduta cu putin sapun lichid. Toarna putin din amestecul obtinut pe o carpa, iar apoi cu atentie tamponeaza si freaca zona pe care vrei sa o cureti.

In cazul in care vrei sa cureti incaltamintea din piele mata, ai nevoie de o discheta demachianta pe care sa aplici o solutie de terebentina sau amoniac. Prin miscari simple, circulare, incepe procesul de curatate.

Inca de foarte mult timp in urma, pielea naturala este curatata folosind un amestec de cantitati egale obtinut din apa si otet alb. Cu ajutorul sau stergi zona cu probleme. Poti incerca acest lucru chiar si acum, insa nu uita – doar miscari usoare si circulare, caci altfel risti sa deteriorezi materialul.

Atentie! Asigura-te ca folosesti intotdeauna doar carpe curate si moi, care nu pot afecta in niciun fel pielea naturala. Hai pe pallas.com.ro pentru a vedea ce modele de incaltaminte din piele naturala am pregatit pentru tine.

Cum intretii pielea naturala?

Daca tot am vorbit despre curatare, ar fi normal sa vorbim si despre intretinere. Asadar, daca nu mai porti o pereche de incaltaminte din piele naturala si vrei sa o depozitezi, asigura-te ca forma ii ramane aceeasi. Ai putea folosi in acest sens ziare sau prosoape pe care sa le introduci in interior pentru a nu-si pierde forma de la stagnat.

In cazul in care ti s-a udat incaltamintea din piele naturala, nu o pune la uscat langa o sursa prea puternica de incalzire. Stii de ce? Pentru ca vor ramane pete albe in locul in care a fost udata.

Urmand aceste sfaturi, ceea ce achizitionezi de la noi va trece cu brio testul timpului. Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns